Materieel

Home / Materieel

Paape bv heeft de beschikking over een uitgebreid en modern machinepark. Het bestaat o.a. uit:
-       Diverse kranen van 1-tons tot 16-tons
        Hulpstukken: kantelbakken, sorteergrijpers, stobbenschiller, trilblok, hydraulische sloophamer, maaikorf, jippen
-       Shovel
        Hulpstukken: hydraulische klem, rolbezem, pennenbak, volumebak etc
-       Autokraan 6x6
-       Rupsdumper
-       Zuig/spuitcombinaties
-       BE-oplegger (laadvermogen 6 ton)
-       Complete werkbussen (reparatiewagens)
-       Bronneringsset
-       Apparatuur t.b.v. rioolinspecties
        Diverse duwcamera’s (incl. een met een draaikop), rioolsensor, rookmachine, vloeistofdetectie
-       Diverse kleine materieelstukken, zoals trilplaten, aggregaten, pompen en vacuümset

Naast bovenstaande kunnen we alle soorten werkzaamheden uitvoeren en het bijpassende materieel verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 Volvo 8x4ws ak
In augustus hebben we een nieuwe knijperauto aangeschaft. Deze vervangt de MAN6x6. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Volvo 8x4ws. Met Pallfinger kraan. De kraan is radiografisch te bedienen. De kieper kan 2 kanten op kiepen en de bak is geïsoleerd. Nu al een grote aanwinst voor het materieel.

Vuilwaterpomp
In okotober hebben we een grote vuilwaterpomp aangeschaft. Deze kan op locatie blijven staan en kan met de hand worden bediend of automatisch dmv vlotters en een tijdschakelaar. Vanaf de levering is de pomp al in gebruik op een project in Halfweg. De pomp heeft een beste capaciteit. Maximaal kan de pomp 190m3 per uur verpompen

Mobiele kraan Liebherr A916
In september hebben we een nieuwe mobiele kraan aangeschaft. Het gaat hier om de Liebherr A916. Dit model is een slag zwaarder als de A914 de we al in gebruik hebben. De kraan wordt ook van alle gemakken voorzien, Draaikantelstuk met gripper, GPS en vele opties zodat het werk voor de machinist goed uit te voeren is.

Kiepkar
In juli hebben we geïnvesteerd in nog een tandemasser. IN dit geval een die ook kan kiepen. En dat kan deze kar 3 kanten op. Kiepsysteem is elektrisch bedienbaar.

GPS stok
Door de steeds grotere vraag naar uitzetten en inmeten met GPS hebben we besloten zelf een GPS stok aan te schaffen. Hiermee kunnen we ales inmeten en uitzetten in eigen beheer. Dus als het ons uit komt. En met de komst van een kraan met GPS is het de ideale combinatie