Materieel

Home / Materieel

Paape bv heeft de beschikking over een uitgebreid en modern machinepark. Het bestaat o.a. uit:
-       Diverse kranen van 1-tons tot 16-tons
        Hulpstukken: kantelbakken, sorteergrijpers, stobbenschiller, trilblok, hydraulische sloophamer, maaikorf, jippen
-       Shovel
        Hulpstukken: hydraulische klem, rolbezem, pennenbak, volumebak etc
-       Autokraan 6x6
-       Rupsdumper
-       Zuig/spuitcombinaties
-       BE-oplegger (laadvermogen 6 ton)
-       Complete werkbussen (reparatiewagens)
-       Bronneringsset
-       Apparatuur t.b.v. rioolinspecties
        Diverse duwcamera’s (incl. een met een draaikop), rioolsensor, rookmachine, vloeistofdetectie
-       Diverse kleine materieelstukken, zoals trilplaten, aggregaten, pompen en vacuümset

Naast bovenstaande kunnen we alle soorten werkzaamheden uitvoeren en het bijpassende materieel verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 Kiepkar voor A914
Na het in gebruik nemen van de A916 heeft de A914 geen kiepkar meer. Nu bleek het toch een gemis en hebben we besloten om ook een kiepkar aan te schaffen. Nu hebben beide kranen een zelfde kieper.

Liebherr A916
Aanschaf Liebherr A916. Deze kraan is compleet geleverd met GPS, overdruksysteem, gripper en alle extra’s die je maar kan bedenken. Een mooie aanvulling op ons materieelpark.

Giant G2500HD
We hebben steeds meer klussen waar een shovel gewenst is. Naast de grotere Giant hebben we nu een iets kleinere erbij. Deze kunnen we ook zelf vervoeren op één van de machinetrailers.

Aanschaf Mercedes Sprinter L2H1
Voor een van onze vakmensen hebben we een nieuwe bus aangeschaft. Een Mercedes Sprinter L2H1. Ook deze bus is van alle gemakken voorzien. Zijn oude Crafter kan zo doorstromen naar één van de nieuwe mannen en zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Nieuwe knijperauto in gebruik
Alweer een jaar geleden hebben we onze nieuwe knijperauto in gebruik genomen. Het is een VOLVO 8x4ws geworden. Een prachtige wagen waarvan 3 assen meesturen. Alle krappe en smalle straatjes zijn nu geen probleem meer. Tevens een mooi laadvermogen door de WS optie. De kraan is radiografisch bedienbaar en de steunpoten kunnen hydraulisch in en uit worden geschoven. Ook deze wagen is een echte aanwinst.

 Volvo 8x4ws ak
In augustus hebben we een nieuwe knijperauto aangeschaft. Deze vervangt de MAN6x6. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Volvo 8x4ws. Met Pallfinger kraan. De kraan is radiografisch te bedienen. De kieper kan 2 kanten op kiepen en de bak is geïsoleerd. Nu al een grote aanwinst voor het materieel.

Vuilwaterpomp
In okotober hebben we een grote vuilwaterpomp aangeschaft. Deze kan op locatie blijven staan en kan met de hand worden bediend of automatisch dmv vlotters en een tijdschakelaar. Vanaf de levering is de pomp al in gebruik op een project in Halfweg. De pomp heeft een beste capaciteit. Maximaal kan de pomp 190m3 per uur verpompen

Mobiele kraan Liebherr A916
In september hebben we een nieuwe mobiele kraan aangeschaft. Het gaat hier om de Liebherr A916. Dit model is een slag zwaarder als de A914 de we al in gebruik hebben. De kraan wordt ook van alle gemakken voorzien, Draaikantelstuk met gripper, GPS en vele opties zodat het werk voor de machinist goed uit te voeren is.

Kiepkar
In juli hebben we geïnvesteerd in nog een tandemasser. IN dit geval een die ook kan kiepen. En dat kan deze kar 3 kanten op. Kiepsysteem is elektrisch bedienbaar.

GPS stok
Door de steeds grotere vraag naar uitzetten en inmeten met GPS hebben we besloten zelf een GPS stok aan te schaffen. Hiermee kunnen we ales inmeten en uitzetten in eigen beheer. Dus als het ons uit komt. En met de komst van een kraan met GPS is het de ideale combinatie

Zuig/ spuit combi
Onze zuigspuit combi is aan vervanging toe. De alleroudste gaat met pensioen en de nr 1 van nu wordt de backup. Volvo is de wagen die als onderstel wordt gebruikt. Na een lange periode is deze eindelijk binnen gekomen. Nu nog verder naar de afbouwer.

Electrische grondboor
De boormachine hadden we al. Deze is speciaal voor het boren door hardhout. Nu is er ook een koppelstuk aangeschaft waar een grondboor aan kan worden bevestigd.

Electrische miningraver
We hebben nog meer geïnvesteerd in elektrisch materieel. Ditmaal een Limach elektrische minigraver. Deze gecombineerd met een draaikantelstuk maakt het een mooi geheel. En een mooie aanvulling op ons machinepark.

Mercedes Sprinter
Voor vervanging van de Volkswagen Crafter is wederom gekozen voor een Mercedes Sprinter. Samen met de achterwielaandrijving en de automaat is dit een mooi alternatief voor de oude Volkswagen Crafter

Sterrenzeef
Om grond en zand te kunnen zeven hebben we een sterrenzeef aangeschaft. Hiermee kunnen we nu in eigen beheer zand en grond zeven tot 20mm.

Zuig/ spuit combi
Het heeft even geduurd maar hier is ie dan. Onze nieuwe zuig/ spuit combi. De set is van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld:
- radiografische afstandbediening
- aparte haspel voor de hogedrukspuit
- tankklep die hydraulisch kan worden geopend
- voldoende werklampen, zwaailampen en flitsers
- rioolcamera en sensor voor inspecties en in kaart brengen van onbekende rioolstelsels
- etc.

Met deze wagen is elke rioolverstopping of doorspuitklus geen probleem.

Schaftwagen 
Een emissieloze schaftwagen van 5 meter met Berging en Toilet. Het zonnepanelen pakket bestaat uit 2 (of 4) zonnepaneel 390 wp een LiFePo4 Lithium Accu 6.5 of 13 kwh en een Hybride omvormer van 3kw. We zijn zo blij met dit systeem dat we dit ook op de schaftwagen laten bouwen die we eerder hebben aangeschaft.